Avagy élményeim, puffogásaim története álnevekkel

Tanári dohányzó

Tanári dohányzó

A transz bejegyzés margójára

2022. július 21. - Hagrid

Kis kiegészítés és összegzés. Először is a bejegyzés célközönsége nem az volt, akiket triggelt és kommentelgetni jöttek. Ez általában így van. Akinek tetszik és elgondolkodik rajta, az bólint egyet, esetleg dob egy lájkot és olvas mást. Akit triggel, az habzó szájjal jön mondani a magáét. Kivételesen válaszoltam ott, ahol az értelemnek foszlányát láttam, de tudtam, hogy hiába. 

A posztom ugyanis azoknak szólt, akik alapból nem homofóbok, de a transzneműekkel nincsenek kibékülve. Igen, van egy ilyen lemaradás vagy tendencia idehaza, hogy a "férfias" meleg pasi az okés, a "nőies leszbikus" is okés, csak ne látszódjanak másmilyennek. Könyörgöm, miért is? Na ez volt az apropója. Egy boldog országban mindenki úgy öltözik, ahogy szeretne és csak a meztelenkedés nem engedett. Ha egy nő felnyírt hajjal, izmosan érzi jól magát, ha egy férfi szoknyában teljesedik ki, akkor úgy legyen.

Természetesen az olvasóközönség hangosabbik fele, akiknek a homoszexuális (nem transz) "szörnyszülött", "beteg", "evolúciós zsákutca", ja és egyenértékű az állatok megrontásával a nemi életük...aki pedig ír róluk "emberiség elleni bűntettet követ el" (itt már felröhögtem), meg "balos" (én????), na velük nem akarok mit kezdeni. Ők még élnek x évet, majd eltűnnek nyom nélkül. Jön más generáció, amelyiknek már édesmindegy, hogy az osztálytársa, évfolyamtársa az lmbtqi valamelyik ágához tartozik, megszokják a sokszínűséget és egészséges civilizált, európai felnőttek lettek és lesznek. 5-10 év múlva még fröcsögnek rájuk a mai 50-60-as korosztályból sokan (akkor már mind nyugdíjasként) azok, akik Bircaman-nel és a hasonlókkal ugranak ezekre a posztokra, majd elviselik, hogy 70 felett a műtétjeiket esetleg homoszexuális orvos hajtja majd végre és menti meg az életüket. 

Persze, hogy azért az éveket az idősebb homoszexuális és transz emberek se veszítsék el ezek miatt, így születnek majd hasonló posztok, cikkek és folytatódik a harc, hogy mindenki a lehető legteljesebb életet élhesse. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hagrid.blog.hu/api/trackback/id/tr3617888305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kubszrok Hadnagy 2022.07.22. 09:01:25

"Ők még élnek x évet, majd eltűnnek nyom nélkül. Jön más generáció, amelyiknek már édesmindegy, "

Ezt is rosszul tudod pajtás. Vagyis az állítás ugyan igaz, de pont fordított előjellel. Nézz már utána hogy Angliában mi lett a leggyakoribb fiúnév.. Vagy gyere már ki velem, csak ide a sarki játszótérre-focipályára estefelé amikor a környék megteleik.. Amit írsz, az Magyarországon esetleg megállja a helyét. De Európában nem.

Hagrid 2022.07.22. 09:46:33

@Kubszrok Hadnagy: ha a muszlimok rá utálsz az egy külön történet. Ha Angliát nézed, ott London néhány kerületének van baj, meg 1-2 vidéki nagyvárosban. Anglia nagyobb részében nem ez a helyzet. Ráadásul a muszlimok egy része is szekularizalodik rendesen, lásd London polgármesterét. Persze, lesz konfliktus meg néhány régióban, ez biztos.

Hagrid 2022.07.22. 09:58:57

@Kubszrok Hadnagy: Amúgy Oliver és Olivia a két leggyakoribb.

GyMasa 2022.07.25. 09:18:37

@Kubszrok Hadnagy:
Az hagyján, de az én gyerekeim sem azt a befogadó légkört testesítik meg 19-20 évesen, amiröl a cikkíró ír.
Igaz, ök nem homofóbok, hiszen nem alaptalanul utálják, ha egy másik fiú/férfi fogdossa öket, hanem az itteni, igencsak toleráns német általános iskolában mindkettöjüket zaklatta 4.-es korukban az osztáy "meleg fiúja". Aztán hiába mondták neki, hogy öket ez nem érdekli, vagy mentek oda a tanárokhoz ezzel a problémájukkal, kb. az volt a válasz, hogy azt el kell türniük.
Szerintem meg nem KELL semmi olyat eltürniük, amit nem akarnak!

Hagrid 2022.07.26. 15:47:34

@GyMasa: Miért kéne a zaklatást bármilyen nemű embertől elviselni? A zaklatót, akár osztálytárs, munkatárs, akár egy pedofil pap az ember megveti. Gyanús, hogy a meleg srác értelmi fogyatékkal küzdhetett és ezért voltak elnézőbbek vele a kelleténél. Legalábbis más országokból több hasonló esetet hallottam, ahol ebbe a hibába estek.
süti beállítások módosítása