Avagy élményeim, puffogásaim története álnevekkel

Tanári dohányzó

Tanári dohányzó

Fura nap

2021. július 24. - Hagrid

Jó kis napunk volt. Délután a városban gyerkőcömmel láttunk mindenfélét. Fiú ruhás lányokat, parókás idős fickókat, harisnyás srácokat, egyiküknek rózsaszín kereszt is volt a hátán! Másik srác harisnyája flitteresen csillogott, ledér ruhás csajok rázták a feneküket ritmusra... Mielőtt rám hívod a gyámhivatalt, szólok, hogy ez nem a pride volt, hanem a Fővárosi Nagycirkusz előadása. Ha egyszer a gyermek kitűnő lett és jegyet nyert, akkor nem hagyjuk ki. Jó....az időzítést elszúrtam, nem néztem meg, előre, hogy ma lesz a pride, jegyet áttetetni másik napra meg nem lehetett, hiába próbáltam. Így bár tavely előtt a családdal végigmentünk a Pride-on, ma épp csak beköszöntünk a gyülekezés idejére, utána irány a jó kis előadás. 

Csendben hozzáteszem, soha nem voltam cirkuszban, de mivel végre betiltották szerencsétlen vadon élő állatok kínzását Magyarországon is, így feloldottam a bojkottomat a cirkusz ellen. És a Pride? Nagyon örültem, hogy még többen kimentünk, hogy a gyerekeim értik, hogy igen, ez is teljesen érthető, és elfogadjuk, hogy természetesen vannak emberek, akik nem ugyanúgy éreznek szerelmet. Nem, nem szexualitást kedves Mitanyánk Mozgalom és Orbán Vitya, nem. Arról nem beszél senki a gyermekkel, de az enyéim már természetesen nem lepődnek meg és általában a fiatalok sem. G. (ejtsd géj) Nagy Tomika és a többi uszító majom a Mitanyánkból meg fotózgasson, jelentgessen csak, a parlamentbe jutásra esélyük sincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://hagrid.blog.hu/api/trackback/id/tr9416637432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása