Avagy élményeim, puffogásaim története álnevekkel

Tanári dohányzó

Tanári dohányzó

Klaksvik menetelés

2023. augusztus 02. - Hagrid

Még tart a meccsük a svéd BK Haecken ellen. Hazai 0-0 után most 3-3. Ha még számítanának az idegenben lőtt gólok, akkor már továbbjutottak volna. Most épp a büntetőkhöz készülnek.

Ha továbbjutnak, akkor BL selejtező 3. kör. Tegyük fel, hogy azt már elbukják és mennek az Európa Liga rájátszásába. Ha ott nyernek, akkor EL csoportkör és óriási siker. Ha veszítenek, akkor Konferencia Liga csoportkör.

Ha most kiesnek, akkor Európa Liga 3. kör. Ha ott nyernek, akkor EL rájátszás, ahonnan vagy nyernek és EL csoportkör vagy veszítenek és Konferencia Liga csoportkör.

Akárhogy is nézem, jó esély van rá, hogy ha a Fradi továbbjut és a (szinte biztos) Shamrock legyőzése után sem bukik ki, akkor összekerülhetnek a Konferencia Ligában, akár a rájátszásban, akár a csoportkörben. Vicces lenne...

A bejegyzés trackback címe:

https://hagrid.blog.hu/api/trackback/id/tr3918185019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása