Avagy élményeim, puffogásaim története álnevekkel

Tanári dohányzó

Tanári dohányzó

Előre nézve és várakozások

2022. április 07. - Hagrid

Mint majd mindenki, mellélőtt a tippjével. Az elmúlt napokban kijött elemzések világosak és bár a lakóhelyemre büszke vagyok, itt is az volt a jellemző, mint máshol, a Jobbiknak alig maradt szavazója, egy kisebb részük a Mi Hazánkhoz, nagyobb részük a Fideszhez állt. Bánom? A választás eredményét persze, de jobban örülök annak, hogy átalakul az ellenzék. Az Mszp haldoklik, LMP már szinte csak papíron létezik és úgy fest a Jobbik is. Ezzel a névvel amúgy sem lehetett normális, mérsékelt ellenzéki, jobboldali pártot csinálni. Nem tudom, annakidején mit gondolt Vona Gábor a néppártiasodásról, miután Judapestnek nevezték a fővárost, mindenhol zsidókat láttak, gárdáztak a falvakban és az Iráni Forradalmi Gárdával fenyegetőztek...Jobb így, Jakab Péter meg marad a színészkedésnél. MZP meg talán végre belevág egy komolyabb kommunikációs tréningbe, hogy megfontoltabb interjúalany legyen, de remélhetően alakít talán pártot, ahol kialakul egy európaibb konzervatív tömb. Már csak a DK helyett kéne egy szocdem párt és kész is lenne az ellenzék. A Momentum talán az egyetlen, ami kb. helytállt és jó úton maradt. Emellett megnő majd a szerepe a civil mozgalmaknak és szervezeteknek akár politikailag is. Addig arra kell figyelni, mikor akarja Orbán kivinni Magyarországot az EU-ból, ha igen, akkor a lehető legkeményebben fel kell lépni mindenkinek, igen, az EU-párti fideszes tábornak is, keményebben, mint 2006-ban. Kezdődjön hát az ellenzékváltás, emelje meg mindenki a popsiját, mozgassa meg az agyát és forrasszuk össze a társadalmat, építsük újra azt, amit Az elmúlt évtizedek kormányai kettétörtek.

Rövid távon viszont fantasztikus napok előtt állunk ZENEILEG. A Bloodywood albuma kijött, mindjárt nyakunkon a Rammstein albuma és a Manegarmé is. Nincs is jobb vigasz a kőkemény zenénél.

A bejegyzés trackback címe:

https://hagrid.blog.hu/api/trackback/id/tr2717800101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása