Avagy élményeim, puffogásaim története álnevekkel

Tanári dohányzó

Tanári dohányzó

Nem vágtunk vissza...

2022. július 20. - Hagrid

A mai Fradi-Slovan Bratislava margójára (1-2) csak annyi apróságot jegyeznék meg, hogy 22 kezdő játékos mellett 4 illetve 5 cserejátékos lépett pályára a két csapatban, összesen 31 játékos. Ebből kettő volt magyar, nálunk a kapus Dibusz végig játszott, a Slovanban Holman Dávid lépett pályára a végén időhúzásképp. 

A Slovanban 11 játékosból 4 szlovák kezdett, a cserék közt nem volt szlovák játékos, de így is négyszer annyian játszottak náluk, mint nálunk magyarok. Ha valaki szerint ez jót tesz a magyar labdarúgásnak, az szóljon, bármikor kiröhögöm.

Ja igen, még valami. A Slovan elnöke egy szlovák üzletember több cég birtokosa. A Fradié egy mezei politikus, akit odaraktak, hogy nézze a TAO beáramlását...

A bejegyzés trackback címe:

https://hagrid.blog.hu/api/trackback/id/tr817887677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása